Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Feestelijke verlichting zelf maken met plastic bekertjes Feestelijke verlichting zelf maken met plastic bekertjes
  • Stoelhoes jarige zelf maken of kopen Stoelhoes jarige zelf maken of kopen
moeders

Cocktailprikker met Amsterdams grachtenpand

cocktailvork met amsterdams grachtenpand 1Hollands op zijn best! Een cocktailprikker voor een bittergarnituur, amuse of sandwichborrel-hapje tijdens feesten en partijen met als decoratie een Amsterdams grachtenpand. Vier huisjes met typisch Hollandse monumentale gevels op een cocktailprikkertje. De prikkers zijn gemaakt van mat wit en half transparant kunststof en zijn vaatwasmachinebestendig.

Het is een honderd procent Hollands product: bedacht en auteursrechtelijk geregistreerd door twee pittige Noord Hollandse dames en geproduceerd door een bedrijf in Amsterdam Noord. Vanuit dit standpunt (lees: kinderarbeidvrij product!) zal het product schitteren op borrels, feesten en partijen. Het product wordt aan de hotel- en cateringbranche verkocht, maar kan door particulieren via de website van “Sam ter Dam” worden verkregen.
Te koop via de webwinkel onder code StD3 bij: direct naar de bestelpagina.