Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Gum schoonmaken doe je zo Gum schoonmaken doe je zo
  • Piratendiploma om piratenfeest te organiseren Piratendiploma om piratenfeest te organiseren
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter

Foam klei is zelfdrogend en makkelijk in gebruik

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 1Onze kleinkinderen zijn met deze klei helemaal happy. Eerst enkele uurtjes kleien, 24 uur laten drogen en de volgende dag er mee spelen. Super !!!! De kleurrijke Foam klei is makkelijk te mengen en heeft standaard veel mooie kleuren.  het is zelfdrogende klei en voor de kinderen én voor de ouders ook nog eens heel gemakkelijk. Geen vieze nagels of sporen in het tapijt en kleding. De gemaakte kunstwerken kunnen gewoon buiten de oven drogen (harden). De kleuren verzwakken niet, er komen geen barstjes in het materiaal én je kan er mee spelen.
Wat wil je nog meer. Super klei voor kinderen en moeders …..

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 2Voor de ontwikkeling van creativitiet is het belangrijk dat kinderen zelf hun fantasie leren gebruiken. Fantastic Foam Klei is voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt verkocht in de betere speelgoedwinkels en via fantoy.nl

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon voorbeeld

 

 

 

 

 

 

foam klei is schoon makkelijk en zelfdrogend