Gerelateerde artikelen

  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Passie zoeken en vinden bij hobby.blogo.nl Passie zoeken en vinden bij hobby.blogo.nl
  • Elenea is creatief en auteur Elenea is creatief en auteur
  • Film Die laatste zomer is prachtige roman Film Die laatste zomer is prachtige roman
  • Film Amy vertelt uniek levensverhaal Film Amy vertelt uniek levensverhaal
  • Film Zurich vertelt een drama Film Zurich vertelt een drama
eropuit

Filmtip: L’écume des jours. Absurdistisch verhaal over passie en obsessie

filmtip l ecume des joursVoor zijn nieuwe film, L’Écume des Jours heeft regisseur Michel Gondry
Frankrijks populairste acteurs van het moment weten te strikken: Audrey Tautou, de knappe actrice die wereldwijde faam kreeg door haar rol als Amélie Poulain en Omar Sy, die een miljoenenpubliek wist te ontroeren met zijn rol als de stoere Driss in de film Intouchables.
Vanaf 23 mei 2013 is de fantasierijke film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Boris Vian, in de bioscoop te zien.

VISUEEL SPEKTAKEL **

***NOG NOOIT VERTOOND 

filmtip l ecume des jours aL’Écume des Jours is het surrealistische en poëtische verhaal van de vindingrijke idealist Colin (Romain Duris). In zijn huis in een magisch-realistisch Parijs wordt hij omgeven door gekke uitvindingen en het goede gezelschap van zijn beste vrienden Nicolas (Omar Sy) en Chick (Gad Elmaleh). Het enige dat nog mist is een grote liefde. Dan ontmoet hij Chloé (Audrey Tautou). Maar na een spectaculaire bruiloft wordt hun idyllische huwelijk ruw verstoord door de bittere werkelijkheid wanneer Chloé ziek wordt van een waterlelie in haar long. Colin moet in steeds absurdere omstandigheden werken om Chloé te kunnen verzorgen. Ondertussen raakt hun appartement meer en meer in verval en valt hun groep vrienden uiteen.

YouTube voorvertoningsafbeelding