Gerelateerde artikelen

  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen
  • Hoe 3D kaarten maken en diverse tips Hoe 3D kaarten maken en diverse tips
  • Hoedje haken met dit simpele patroon Hoedje haken met dit simpele patroon
  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Theezakjes vouwen verzamelen Theezakjes vouwen verzamelen
eropuit

Stampin'Up en samba dansen tijdens Libelle zomerweek

Core12_p200_workshopOp het Almeerderstrand is deze week de zeventiende editie van de Libelle Zomerweek. Er is weer van alles te zien, horen, proeven, ruiken, doen en nu ook te knutselen met Stampin’ Up! – en dat alles vanuit het thema Brasil… Lalalalalala!. Naast beroemdheden zoals Xander de Buisonjé en Charly Luske, zijn er exposanten die met allerlei activiteiten de show stelen.

Stampin’ Up! viert dit jaar voor het eerst mee, en veroverde voor hun creatieve stand een prachtig plekje dicht bij ingang nr. 1.
Vele bezoekers kwamen al een kijkje nemen bij het knutsel- en scrapbookmerk, en de zeven aanwezige Demonstrators hadden er hun handen vol aan. Het is een drukte van belang, maar voor iedereen wordt de tijd genomen. Dat is de geest van Stampin’ Up!

Core12_p209_EUDe kleuren van de Zomerweek, Braziliaans frisse en bloemige combinaties van zachtrood, geel en oranje, zijn ook de kleuren waarmee bij Stampin’ Up! wordt gewerkt. Zo wil het het bedrijf benadrukken het gastheerschap van Libelle te waarderen, en tegelijk past het thema eigenlijk heel goed bij Stampin’ Up!. Het leven van de zonnige kant zien, dat is belangrijk onder knutselfans. De dames op de stand lijken in ieder geval erg te spreken over de Latijns-Amerikaanse invloeden en de sfeer zit er goed in. De gemaakte kaarten zien er bijzonder zomers uit.

Naast mensen die het merk nog niet zo goed kennen, komen er ook veel Demonstrators langs om een praatje te maken. Basic: ‘Het is ontzettend leuk om zoveel getalenteerde Demonstrators in persoon te ontmoeten tijdens deze week. Ons Nederlandse succes in de afgelopen maanden hebben we vooral te danken aan een uitmuntend netwerk van zeer creatieve en professionele individuen.’ Er worden Make&Takes georganiseerd, waarbij bezoekers twee kaarten mogen maken met de nieuwste stempels en mooiste materialen. Ook worden er catalogi uitgedeeld, die op zichzelf al tot de verbeelding spreken – ideeënboeken is misschien een beter woord.

Stampin’ Up! op de Libelle Zomerweek 2013 belooft een groot succes te worden. Door aanwezig te zijn op zo’n vertrouwd evenement zet het merk een grote stap naar meer naamsbekendheid en zo naar meer knutselgeluk in Nederland!