Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Servet motief plakken op stof Servet motief plakken op stof
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes

Dit schilderij kan iedereen maken

hoe zelf snel een schilderij makenHeb je nog een leeg plekje aan de muur of wil je zelf iets unieks maken voor aan de muur, dan is dit een leuke oplossing. Je koopt een schildersdoek in de maat die jij wil. Je kunt het schildersdoek in de kleur laten zoals het is, maar je kan het ook in de kleur schilderen, met acrylverf, die jij goed vindt passen bij jouw interieur. Uiteraard daarna goed laten drogen.
Nu ga je jouw schilderij vervolmaken :

  • Verzamel mooi papier in dezelfde kleurtoon, knip er gelijke stukken uit (groot of klein – gelijk of ongelijk – vol of niet vol, en rangschik die op je schildersdoek. Plak het naar eigen inzicht, met spuitlijm / fotolijm, op het schildersdoek.
    Klaar is jouw unieke schilderij !!!