Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
moeders

Buiklig trainer voor babies

buiklig trainerDat is handig. Wij lieten de baby en dreumes zo spelen door met een kussen steun te geven, maar dit is wel heel gaaf, met de aantrekkelijke speeltjes in de buurt.
Een buiklig trainer leert kinderen geleidelijk aan het hoofdje omhoog te houden en voor de iets oudere kinderen, die nog niet kunnen kruipen, is het een handig kussen dat om het middel van het kindje gehangen kan worden zodat zijn/haar speeltjes altijd binnen handbereik zijn.
buikligtrainer zittend spelenBaby’s die hun hoofdje nog niet kunnen omhooghouden kunnen op de buik liggen ondersteund door de buikligtrainer. Zo kunnen ze reiken naar en spelen met de drie aantrekkelijk verplaatsbare speeltjes: een spiegelleeuw, aapbijtspeeltje en klik-klak kralen. De speeltjes kunnen ook los gemaakt worden van het kussen. Zo kunnen ze bevestigd worden aan een wandelwagen of aan een autostoeltje.
Al spelend leert de baby het hoofdje omhoog te houden. Dit is een belangrijke stap om vervolgens te leren zitten en uiteindelijk te leren staan en lopen.