Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
moeders

Buiklig trainer voor babies

buiklig trainerDat is handig. Wij lieten de baby en dreumes zo spelen door met een kussen steun te geven, maar dit is wel heel gaaf, met de aantrekkelijke speeltjes in de buurt.
Een buiklig trainer leert kinderen geleidelijk aan het hoofdje omhoog te houden en voor de iets oudere kinderen, die nog niet kunnen kruipen, is het een handig kussen dat om het middel van het kindje gehangen kan worden zodat zijn/haar speeltjes altijd binnen handbereik zijn.
buikligtrainer zittend spelenBaby’s die hun hoofdje nog niet kunnen omhooghouden kunnen op de buik liggen ondersteund door de buikligtrainer. Zo kunnen ze reiken naar en spelen met de drie aantrekkelijk verplaatsbare speeltjes: een spiegelleeuw, aapbijtspeeltje en klik-klak kralen. De speeltjes kunnen ook los gemaakt worden van het kussen. Zo kunnen ze bevestigd worden aan een wandelwagen of aan een autostoeltje.
Al spelend leert de baby het hoofdje omhoog te houden. Dit is een belangrijke stap om vervolgens te leren zitten en uiteindelijk te leren staan en lopen.