Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
  • Unieke poppen verzamelen of maken Unieke poppen verzamelen of maken
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen

Kneedbare kindvriendelijke zeep, schuim en zeepketting maken

kindvriendelijke kneedbare zeepLeuk om te doen: poppetjes kneden en die dan onder de kraan houden voor een bad vol schuim. Maar je kan natuurlijk ook het kunstwerk in stukjes breken, een klein kunstwerkje maken. Voor kinderen is er Lush Fun zeep, een kneedbare kindvriendelijke zeep, een multifunctioneel product waarmee je het haar kunt wassen, douchen, een schuimbad kunt maken maar eerst de kids lekker laten spelen! Verkrijgbaar in vijf verschillende geuren en kleuren bij lush.nl/shop

kneedbaar badschuim voor kinderenEr is ook kneedbaar badschuim. Met een kleine hoeveelheid vormt het kind een grote bal van schuim/foam wat gekneed en gevormd kan worden in elk denkbare vorm. Speel ermee, knijp erin, vervorm het en stuiter ermee. De kids zijn schoon voordat je het in de gaten hebt! Het is ideaal om het handen wassen aan te moedigen na school of voor/na voor het eten! Te gebruiken in bad of douche of zelfs bij de kraan in de keuken! Leuk als schoencadeautje of als kleinigheidje voor een verjaardag.

Bestellen bij olijverie.nl/kneedbaar-badschuim

Een zeepketting maken doe je met kneedbare zeep, te koop bij kralenwinkel.nl/Kneedbare-Zeep.html

YouTube voorvertoningsafbeelding