Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken

Kneedbare kindvriendelijke zeep, schuim en zeepketting maken

kindvriendelijke kneedbare zeepLeuk om te doen: poppetjes kneden en die dan onder de kraan houden voor een bad vol schuim. Maar je kan natuurlijk ook het kunstwerk in stukjes breken, een klein kunstwerkje maken. Voor kinderen is er Lush Fun zeep, een kneedbare kindvriendelijke zeep, een multifunctioneel product waarmee je het haar kunt wassen, douchen, een schuimbad kunt maken maar eerst de kids lekker laten spelen! Verkrijgbaar in vijf verschillende geuren en kleuren bij lush.nl/shop

kneedbaar badschuim voor kinderenEr is ook kneedbaar badschuim. Met een kleine hoeveelheid vormt het kind een grote bal van schuim/foam wat gekneed en gevormd kan worden in elk denkbare vorm. Speel ermee, knijp erin, vervorm het en stuiter ermee. De kids zijn schoon voordat je het in de gaten hebt! Het is ideaal om het handen wassen aan te moedigen na school of voor/na voor het eten! Te gebruiken in bad of douche of zelfs bij de kraan in de keuken! Leuk als schoencadeautje of als kleinigheidje voor een verjaardag.

Bestellen bij olijverie.nl/kneedbaar-badschuim

Een zeepketting maken doe je met kneedbare zeep, te koop bij kralenwinkel.nl/Kneedbare-Zeep.html

YouTube voorvertoningsafbeelding