Gerelateerde artikelen

  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
moeders

Zwanger en professionele informatie

zwanger en professionele informatieBen jij op zoek naar betrouwbare en deskundige informatie tijdens je zwangerschap en als je net bevallen bent. Bekijk dan de onderstaande informatiespot van de kraamzorgorganisatie De Kraamvogel, die ondersteunt en begrijpt wat jij belangrijk vindt! Om duidelijkheid te verschaffen waar De Kraamvogel voor staat lanceert De Kraamvogel een infospot om zwangere vrouwen bewust te maken van kraamzorg en te laten zien op welke gebieden De Kraamvogel ondersteuning kan bieden.

Bekijk de video met enkele voorbeelden waarmee De Kraamvogel jou van dienst kan zijn. Goed opgeleide kraamverzorgenden, professionals met passie en vakkennis, borstvoedingsspecialisten en een klantenwebsite, waarbij je je zwangerschap kunt volgen en met al je vragen terecht kunt.
Bekijk ook de website dekraamvogel.nl  voor meer informatie over De Kraamvogel, expert op gebied van zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Als grootste kraamzorgorganisatie in Nederland, levert zij kraamzorg aan 22.000 gezinnen per jaar in Midden– en Noord-Nederland. De Kraamvogel streeft ernaar om moeder en kind de best mogelijke start te geven.

YouTube voorvertoningsafbeelding