Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Kindvriendelijk kneedbare badschuim en zeep

kindvriendelijke kneedbare zeepPoppetjes kneden en die dan onder de kraan houden voor een bad vol schuim. Maar je kan natuurlijk ook het kunstwerk in stukjes breken, een klein kunstwerkje maken. Voor kinderen is er Lush Fun zeep, een kneedbare kindvriendelijke zeep, een multifunctioneel product waarmee je het haar kunt wassen, douchen, een schuimbad kunt maken maar eerst de kids lekker laten spelen!
Veel speelplezier !!!
Verkrijgbaar in vijf verschillende geuren en kleuren bij lush.nl/shop

kneedbaar badschuim voor kinderenEr is ook kneedbaar badschuim. Met een kleine hoeveelheid vormt het kind een grote bal van schuim/foam wat gekneed en gevormd kan worden in elk denkbare vorm. Speel ermee, knijp erin, vervorm het en stuiter ermee. De kids zijn schoon voordat je het in de gaten hebt! Het is ideaal om het handen wassen aan te moedigen na school of voor/na voor het eten! Te gebruiken in bad of douche of zelfs bij de kraan in de keuken! Leuk als schoencadeautje of als kleinigheidje voor een verjaardag.

Bestellen bij olijverie.nl/kneedbaar-badschuim