Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Mickey of Minnie Mouse oren pimpen Mickey of Minnie Mouse oren pimpen
  • Groot hart kussen haken met haakpatroon Groot hart kussen haken met haakpatroon
  • Kroonluchter in 3D op muur schilderen Kroonluchter in 3D op muur schilderen

Grote Pimp your ride muursticker

pimp-your-rideIs de kamer van je dochter toe aan een nieuwe look? En wil ze iets hips, stoers en toch helemaal naar eigen smaak? Dan is dit misschien een leuk idee! Het muursticker merk DecoDeco heeft mooie grote “lelijke eendjes” muurstickers in haar assortiment. De muurstickers zijn 100 cm breed en 77 cm hoog en verkrijgbaar in roze, rood en groen. De roze variant is al heel girly girly van zichzelf, maar wil je net dat beetje éxtra, “pimp” jouw auto dan met wat leuke versiering! Met wat leuke knutselspullen van bijvoorbeeld de Hema verander je op een regenachtige middag dit lelijke eendje in een prachtige auto. Zo heb je in no time een compleet gepimpte auto op je muur hangen. Helemaal naar eigen smaak! Het leuke is dat het niet zo moeilijk is, dus zelfs als je niet zo’n knutselheld bent moet dit wel lukken… En een mooi excuus voor wat quality time met de kids.
Deze leuke muursticker van DecoDeco kun je kopen bij Hippebeestjes.nl.

Ans