Gerelateerde artikelen

  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Muziekdoosje en speeldoosje maken Muziekdoosje en speeldoosje maken
  • Hoedjes, petjes of piratendoek Hoedjes, petjes of piratendoek
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Popcorn traktatie Popcorn traktatie
  • Nijntje kleurplaat Nijntje kleurplaat
eropuit

Motor cross stunts muziek en theater

cross stunts muziek en theaterZelf zeggen ze dat het Zwarte Cross Festival “het meest ongedwongen festival in Nederland” is. Maar ervaar het zelf. Ieder jaar in de maand juli op het festivalterrein De Schans, Lichtenvoorde. Overal op het terrein is er wat te doen; van (motor)cross tot muziek, van kermis tot bizarre stunts. Naast een breed muziekaanbod is er een festivalmarkt, kermis, theater, festivalcamping, kinderactiviteiten en ludieke stunts. Dan is er natuurlijk nog de spectaculaire cross waaraan o.a. bekende Nederlanders, brommers, specials, zwaargewichten en zijspannen meedoen. Volop lachplezier !!!
Meer informatie vind je bij zwartecross.nl