Gerelateerde artikelen

  • Kinderkleding trends 2013 Kinderkleding trends 2013
  • Sieraden van baby tot kleuter en handgemaakt Sieraden van baby tot kleuter en handgemaakt
  • Stoere kinderpetten voor peuters en kleuters Stoere kinderpetten voor peuters en kleuters
  • Grote Pimp your ride muursticker Grote Pimp your ride muursticker
  • Recyclen: Hoe tas maken van banners en geveldoeken Recyclen: Hoe tas maken van banners en geveldoeken
  • Hoe snel een stoer tafelkleed of tafelloper maken Hoe snel een stoer tafelkleed of tafelloper maken
moeders

Tattoo tegelstickers in Delftsblauw stijl

Tattoo defts blauwe tegelstickersEen oer-Hollandse unieke tattoo tegelsticker is een combinatie van de karakteristieke Delftsblauwe stijl en oldschool tattoo designs. Voor de liefhebber van nostalgie én stoer. De stickers zijn ontworpen door FamousLefty, tatoeëerder sinds 1984. De designs zijn geprint op witte folie. De tegelstickers zijn 15 x 15 cm en verkrijgbaar in 3 verschillende sets, bestaande uit 5 unieke designs.

Tattoo defts blauwe tegelstickerDe tattoo tegelstickers zijn een aanvulling op de bestaande collectie ‘ongewoon oer-Hollandse’ interieurstickers. Molens, klompen, grachtenpandjes en tegeltjes; niets is te gek, zolang het maar Hollands is.
Kijk voor meer info op www.hollandinhuis.nl.