Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken

Fietsen door de grote steden

fietsen-huren-in-buitenlandIn Nederland doen we veel op de fiets. Veel mensen gaan zelfs op de fiets op vakantie! Fietsen is makkelijk, snel en goedkoop. Wat verwachten we nog meer van een vervoersmiddel? In het buitenland wordt fietsen ook steeds populairder en steeds meer steden krijgen zoals in Nederland speciale fietsersgebieden. Langs drukke wegen worden fietspaden aangelegd zodat mensen gestimuleerd worden om op de fiets naar het werk te komen.

De steden worden veiliger gemaakt en dat maakt het extra leuk om een nieuwe stad per fiets te ontdekken. Als je deze zomer op vakantie gaat, vraag dan eens naar het fietsverhuur. Op de fiets kun je veel makkelijker stoppen als je iets leuks ziet, daarbij is het sneller dan lopen en goedkoper dan autorijden. In de infographic over fietsen in steden hieronder kun je zien wat het kost en hoe het werkt in verschillende (buitenlandse) steden.

In veel steden zijn er ook speciale fietsentours. In Barcelona kun je zelfs met een Nederlandse gids de stad ontdekken. Je kunt tijdens zo’n tour veel meer zien omdat je sneller van het ene punt naar het andere rijdt. Zeker in grote steden als Barcelona en Londen is dit een fijn gegeven.

Lianne