Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat

Tips snel klaar cadeau en inpakken zonder inpakpapier

Heb je geen kado-inpakpapier meer in huis of wil je je cadeau op een originele manier aanbieden, dan vind je hieronder drie leuke ideeën:

Knip of snij twee harten uit een vel (gekleurd) stevig papier of uit een restje behang. Leg de twee delen op elkaar en niet (of lijm) ze vast langs de rand. Diep in het hart verstop je de lippenstift, een kadobon of iets lekkers en vul met een gekleurd servetje en maak er een bandje aan vast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je nog ergens in de schuur of in de tuin een stenen bloempot staan, maak die dan goed schoon en verf die dan wit. Doe daar je kado in. Doe er een paar takken groen uit de tuin overheen en hang er een kaartje aan met een leuk lint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een leuk kado is bloemzaad voor het nieuwe voorjaar.  Zoek een mooi glas in de kast die je niet meer gebruikt, doe daar Ferrero bonbons in en versier het glas met een lintje en/of een kaartje en hang er het zakje bloemzaad aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRON: birgitte 26/2004