Gerelateerde artikelen

  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Sinterklaasavond en pakjesavond Sinterklaasavond en pakjesavond
  • Waar Halloween vieren in Nederland Waar Halloween vieren in Nederland
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Openlucht theater met allure Openlucht theater met allure
eropuit

Openluchtbioscoop avond in Kasteel Keukenhof

openluchtbioscoop avond keukenhofOpenluchtbioscoop avond wordt georganiseerd op het landgoed bij Kasteel Keukenhof. Met als thema ‘Wild West Night’ wordt een avondvullend programma geboden met een barbecue, film en borrel in de geheel naar thema aangeklede weide vlakbij het kasteel.

Openlucht bioscoop avond

Op vrijdag 30 augustus 2013 om 19:00 zal de avond aanvangen met een uitgebreide barbecue en tussen de bomen start om 20:30 de film. Al zittend op kleedjes en kussens kunnen de bezoekers genieten van de Oscar winnende film ‘Django Unchainend’. Deze bekroonde western van de hand van Quentin Tarantino met o.a. Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio staat garant voor spanning, romantiek en actie. Na de film volgt een gezellige borrel waar alle bezoekers de film nog eens rustig kunnen bespreken.

Binnenkort zal de mogelijkheid tot het online bestellen van entreekaarten gerealiseerd worden. Via de website kasteelkeukenhofevents.nl

Wilt u nu al een kaartje bemachtigen bel dan naar 0252 – 750 693 of mail: events@kasteelkeukenhof.nl.

Een kaartje voor de film kost € 9,50. Een kaartje voor de film gecombineerd met deelname aan de Wild West BBQ kost € 25,-. De prijzen zijn exclusief drank en parkeren is gratis.

YouTube voorvertoningsafbeelding