Gerelateerde artikelen

  • Stap voor stap slaappopje maken Stap voor stap slaappopje maken
  • Kinderdekbed kopen en waar moet je op letten Kinderdekbed kopen en waar moet je op letten
  • Zachte babydoeken super handig Zachte babydoeken super handig
  • Veilige app tips voor kinderen Veilige app tips voor kinderen
  • Kinderbed en graag naar bed gaan Kinderbed en graag naar bed gaan
  • Chronisch slaaptekort bij moeders Chronisch slaaptekort bij moeders
moeders

Bedverhaaltje Nott Won’t Sleep voor peuters en kleuters

bedverhaaltje voor peuters en kleutersBedverhaaltje om de kleintjes na de zomervakantie weer in het juiste ritme voor werk en school/opvang te krijgen. Het is interactief en speciaal gemaakt voor peuters en kleuters.
Nott Won’t Sleep” is een iPad spel dat jonge kinderen helpt om bedtijd rituelen te leren. Het spel is tot stand gekomen door een gecombineerde expertise van psychologie, literatuur, wetenschappelijk onderzoek en spelontwikkeling en is daarmee meer dan zomaar een spelletje.

Wat vertelt de Nott Won’t Sleep app

Het Nott Won’t Sleep bedverhaaltje helpt kleuters in drie verschillende scenes die elk om een ander aspect van het bedritueel draaien. Het spel biedt prachtige, rustige beelden en animaties, muziek om lekker bij weg te dommelen en gameplay waarin verschillende onderdelen van het bedritueel naar voren komen. Kortom, alles is zorgvuldig ontwikkeld om in het teken te staan van lekker slapen.

Wat Nott Won’t Sleep zo uniek maakt is dat dit onderzoek aan de basis ligt van het verhaal, de interactie en de vormgeving van het spel en steeds als een rode draad door het ontwikkelproces liep”, aldus het team van het Trimbos-instituut. “Het is daarmee een prachtig spel geworden dat bij kan dragen aan het gezond en gelukkig opgroeien van jonge kinderen”. 

Nott Won’t Sleep is vanaf 2 september 2013 verkrijgbaar in de Appstore en kost € 4,49.

YouTube voorvertoningsafbeelding