Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
  • Elfenfeest organiseren Elfenfeest organiseren
  • Prins en prinsessenfeest organiseren Prins en prinsessenfeest organiseren
  • Thuisblijfouder en de waarde daarvan Thuisblijfouder en de waarde daarvan
  • Papierklei zelf maken Papierklei zelf maken

Duurzame power en energie in huis voor iedereen ?

BRON: sixandfive.files.wordpress.com

Duurzame power in huis, hoe realiseer je dat? We knutselen natuurlijk heel wat af. Meestal gebruiken we hiervoor potloden, plaksel en scharen. Deze verbruiken natuurlijk geen stroom. Maar als je zelf een kastje in elkaar gaat zetten of dat schilderij wilt ophangen, dan maak je nog wel eens gebruik van een boor. Deze is vaak elektrisch. Dat is natuurlijk geen probleem, want op het moment hebben we nog genoeg energie in ons land. Maar hoe zit dat in de toekomst? Veel mensen worden zich steeds bewuster van het feit dat ze duurzamer moeten gaan leven.

Groen en onopvallend
Een windmolen in je tuin is niet altijd een goed idee. Daarbij heeft niet iedereen daar plek voor. Zonnepalen zijn daarom een goed alternatief als je groene energie wilt, maar eigenlijk geen plek hebt.
Op Greenem.nl kun je zonnepanelen vergelijken en weet je binnen no time hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen.

Duurzame power gaan we dat zelf doen?

Hoeveel ervaring je ook met klussen en knutselen hebt, het is toch slimmer om het te laten doen door een professional. Dan weet je tenminste zeker dat de lamp niet ineens uitvalt tijdens het knutselen. Wel zo handig.

Kan het bij ieder huis?
Helaas niet. Ongeveer 2,4 miljoen huizen in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. De rest heeft voor nu nog even geen grote oplossing. Wel kun je natuurlijk leuke gadgets aanschaffen zoals de IBamboo. Dat is een luidspreker waar je de iPhone in kan stoppen en deze heeft helemaal geen stroom nodig. Door zijn vorm wordt het geluid al versterkt.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Beau