Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Dribbel DMC gratis borduurpatroon Dribbel DMC gratis borduurpatroon
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
eropuit

Apps gratis voor op vakantie

apps gratis voor op reisApps gratis downloaden en weet je dat er voor bijna iedere reissituatie een app bestaat? Voor het boeken van hotels, vluchten en vakanties, omrekenen van valuta, leren van een taal, plannen van een vakantie en noem maar op! Het leuke is dat heel veel van deze handige apps gewoon gratis te downloaden zijn voor op de iPhone en Android. Wel zo fijn!

corendonApps gratis en vakantie boeken

Een prettige gratis app om je vakantie mee te boeken is de applicatie van reisorganisatie Corendon. Gemakkelijk en snel kun je snuffelen tussen de bestemmingen en actuele last minutes van de prijsvechter. Wat leuk is aan de app, is dat hij ook op reis erg goed van pas komt. Zo is er een kluisje waarin je kopietjes van reisdocumenten kunt opslaan en is er een vertalingstool waarmee je tijdens je vakantie naar Griekenland, Turkije of Bulgarije moeiteloos een zin of woord kunt vertalen.
Download gratis voor iPhone en Android.

tripitVerzamelen

Al je belangrijke reisdocumenten, data en informatie verzamel je op één overzichtelijke plek met de gratis app TripIt. Handig, want dan hoef je niet meer je e-mails door te spitten voor reserveringsnummers, vluchttijden of hotelvouchers. Bovendien exporteert de app alle gegevens naar je agenda én naar een online omgeving. Dus mocht je je telefoon kwijtraken, dan kun je alsnog online bij je gegevens komen.
Download gratis voor iPhone en Android.

TriposoReisgids

Je reisgids heb je vanaf nu lekker compact op je smartphone, met de app Triposo. De app  bevat bijna alle informatie die je onderweg nodig hebt, voor vrijwel ieder land en grote stad in de wereld. Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als: horeca, hotels en toeristische attracties. Om de applicatie te kunnen gebruiken heb je geen internet nodig, wat weer een hoge telefoonrekening voorkomt!
Download gratis voor iPhone en Android.