Gerelateerde artikelen

  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Halloween griezelen Heksendoorn Halloween griezelen Heksendoorn
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
  • Genieten van dagje wellness Genieten van dagje wellness
  • Espresso onderweg maken Espresso onderweg maken
eropuit

Pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar bij Nijmegen

gezellig dagje uit met de kinderen
pretpark

Een pretpark voor kinderen vanaf 2  jaar. Het amusementspark is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en heeft nauwelijks wachttijden!  D us alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit. Met meer dan 25 attracties zoals een achtbaan, treintjes, luchtkussens, draaimolen, botsauto’s en nog meer ….. en een binnenpeeltuin is het goed toeven in het amusementspark Tivoli in Berg en Dal bij Nijmegen. Als je online kaartjes koopt krijg je korting.
Meer informatie : parktivoli.nl

Pretpark met midgetgolfbaan

Ga ook spelen op de 18-holes piraten midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’. De baan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen gratis een potje golfen. De baan van Kapitein Midget is geschikt voor jong en oud en voor een ‘hole in one’ win jij misschien een leuke piratenprijs!