Gerelateerde artikelen

  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
moeders

Kinderkamer en babykamer als jungle kamer

muursticker boomtak jungleKinderkamer en babykamer inrichten of wil je een muur opleuken in de kamer van je peuter? Dan heb je met een muursticker zo een kinderkamer een hele andere look gegeven!

Veel aanstaande ouders kiezen voor een neutrale kamer met neutrale meubeltjes die ook nog mee kunnen als het kindje een beetje groter is. Het geeft een mooi effect om een kamertje met rustige kleuren en meubels een mooi accent mee te geven zoals een grote muursticker boom.

Kinderkamer en babykamer in Jungle style

Een heel mooie blikvanger vinden we deze erg mooie muurstickerset Jungle. Deze fantastische muurstickerset bestaat uit een muursticker boom en een extra tak. De diertjes maken er een gezellig feestje van en zijn kun je naar eigen inzicht gezellig in of onder de boom plakken. De extra tak is bijvoorbeeld ook leuk om speels op een kast of een andere muur in de kamer terug te laten komen.

Deze leuke muursticker kun je vinden bij Hippebeestjes.nl, in een blauwe, roze en multi-color variant. Zo kun jij ook voor jouw kleintje eenvoudig een heel fantastisch kamertje maken!