Gerelateerde artikelen

  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Recept snelle gezonde soep Recept snelle gezonde soep
  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
  • Gordijnen op een simpele manier ophangen Gordijnen op een simpele manier ophangen
  • Afbinden van stof en verven met textielverf Afbinden van stof en verven met textielverf
moeders

Beschilderde armbanden met bijzondere uitstraling

handbeschilderde armbanden 1Beschilderde armbanden met Russische sprookjes of Optical sixties uitstraling voor bij de herfst- en wintermode. Deze met de hand beschilderde armbanden zijn een mooi cadeau om te geven, te vragen en te krijgen. De basiskleuren zijn petroleumgroen, kristalblauw, vanillegeel, poederroze, venkelgroen en roestrood. De verkoopadviesprijzen variëren van € 20,- tot € 50,-, afhankelijk van de grootte en het model. De armbanden zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. baar. De armbanden van SAL Y LIMON worden altijd met de hand beschilderd en afgewerkt met echt goud of zilver. Ze zijn vervaardigd uit een nikkelvrije legering van zink en koper.

Beschilderde armbanden in twee collecties

  • De lijn Russian Tales is geïnspireerd op een romantische winterwandeling door de besneeuwde straten van Sint-Petersburg. Weelderige, folkloristische en sierlijke versieringen doen denken aan sprookjesachtige winteravonden met glinsterende lichten in de schemering. Wow, dat klinkt romantisch en sfeervol!!! Dat belooft wat deze winter……
  • Optical Sixties De pure en geometrische versieringen in de Optical Sixties-collectie zijn geïnspireerd op de modetrends colour blocking en mad men; krachtige, eenvoudige prints die elke outfit een modern, subtiel en casual uitstraling geven.

Beschilderde armbanden kopen

handbeschilderde armbanden 3In Nederland is SAL Y LIMON verkrijgbaar bij onder andere Bonnie B (Rotterdam, Zoetermeer, Noordwijk en Rijswijk), de Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht), Het Koesterhuis (Middelharnis), Kronemeijer Optiek (Ridderkerk), Maison de Bonneterie (Amsterdam, Den Haag), N°5 by MM (Hengelo) en Starz Trendstore (Nuenen).

handbeschilderde armbanden 2