Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
moeders

Stoere kinderpetten voor peuters en kleuters

stoere kinderpetten voor peuter en kleuterStoere kinderpetten in streetstyle in de kleinste maten. De nieuwe kinderpetten zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. De keuze is reuze, want je kiest voor een klassieke baseballpet, een stoere truckerhat of een hippe hoge cap met een platte klep. Allemaal verkrijgbaar via www.tinyturtlecaps.com.

Stoere kinderpetten met draagcomfort

De stoere streetstyle caps zijn ontworpen met strenge eisen aan het draagcomfort, veel oog voor kwaliteit en gevoel voor stijl. Over elk detail is nagedacht en veel zorg besteed. Zo hebben de caps geen hard dopje bovenop, dit maakt ze veilig voor zachte kinderhoofdjes om te dragen.
Ook wordt er rekening gehouden met paps en mams; kinderen groeien immers als kool. Dankzij de verstelbare snapback sluiting zijn de petten draagbaar van ongeveer 1 tot en met 4 jarige leeftijd. Dus voor een peuterperiode lang draagplezier!