Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Knutselen met kralen bij kralen.com Knutselen met kralen bij kralen.com
  • Vitrinekastje kinderkamer knutselen Vitrinekastje kinderkamer knutselen
  • Vilten spiraalkralen ketting maken doe je zo Vilten spiraalkralen ketting maken doe je zo
  • Gevlochten armband met bedels werkbeschrijving Gevlochten armband met bedels werkbeschrijving
  • Stokpaardje maken van restmateriaal Stokpaardje maken van restmateriaal
moeders

Sieraden van baby tot kleuter en handgemaakt

bymargot unieke handgemaakte sieraden voor kinderenSieraden voor baby’s en kleuters, voor jongens en meisjes. Leuk om cadeau te geven of als cadeau te krijgen. De unieke handgemaakte sieraden van Margot (moeder van twee dochters)¬†worden met veel plezier en liefde gemaakt, wat goed terug te zien is op haar website bymargot.nl
Met een ruim assortiment sieraden kun je ook je persoonlijke wensen doorgeven. De sieraden worden zelfs op polsformaat gemaakt.

Handgemaakte sieraden met naam en telefoonnummer

Uniek in de collectie zijn die armbandensetjes met naam en telefoonnummer. Je gaat er niet vanuit dat iets gebeurt als je op vakantie bent, je kind voor het eerst op schoolreisje gaat of als ze gewoon buitenspelen maar het geeft wel een rustig gevoel dat anderen je zo kunnen bereiken als er iets aan de hand is. De sieraden zijn in alle kleuren en maten beschikbaar.

bymargot unieke handgemaakte sieraden voor kinderen 1Een andere opvallende lijn binnen de collectie is die voor de jongens. Met de armbanden, voornamelijk gemaakt van hout, krijgen de sieraden een stoere look. Er worden verschillende kleuren hout gebruikt in combinatie met spannende bedels denk aan bijvoorbeeld doodshoofdjes, waarmee je van je “little boy” een stoere “surf-dude” maakt.