Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
eropuit

Familiestickers op raam auto, caravan of woning

familiestickers op raam auto caravan woningFamiliestickers zie je steeds vaker op de auto’s. Met de familiestickers kan je vertellen wie er in de auto kunnen zitten of kan je je familie voorstellen. ’t Is maar hoe je het bekijkt. Omdat ieder gezin of familie anders is, kan je kiezen uit verschillende vaders, moeders, kinderen en huisdieren. Je kan ze zelfs opleuken en stylen met tasjes, telefoons, sportaccessoires en nog veel meer ….

Familiestickers vertellen een verhaal

De betaalbare familiesticker is een transparante sticker met witte of zwarte lijnen. Speciaal ontworpen en geproduceerd voor gebruik op auto’s. Maar ook leuk voor op de caravan, bakfiets, raam naast de voordeur enz. Uiteraard ook leuk voor binnen bv voor op het raam van de (kinder)slaapkamer, speelgoedbox, kast. De stickers zijn goed te combineren met de andere stickers uit de serie en uit te breiden met leuke accessoires.
Meer bekijken en bestellen die je bij familiestickers.nl