Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
eropuit

Familiestickers op raam auto, caravan of woning

familiestickers op raam auto caravan woningFamiliestickers zie je steeds vaker op de auto’s. Met de familiestickers kan je vertellen wie er in de auto kunnen zitten of kan je je familie voorstellen. ’t Is maar hoe je het bekijkt. Omdat ieder gezin of familie anders is, kan je kiezen uit verschillende vaders, moeders, kinderen en huisdieren. Je kan ze zelfs opleuken en stylen met tasjes, telefoons, sportaccessoires en nog veel meer ….

Familiestickers vertellen een verhaal

De betaalbare familiesticker is een transparante sticker met witte of zwarte lijnen. Speciaal ontworpen en geproduceerd voor gebruik op auto’s. Maar ook leuk voor op de caravan, bakfiets, raam naast de voordeur enz. Uiteraard ook leuk voor binnen bv voor op het raam van de (kinder)slaapkamer, speelgoedbox, kast. De stickers zijn goed te combineren met de andere stickers uit de serie en uit te breiden met leuke accessoires.
Meer bekijken en bestellen die je bij familiestickers.nl