Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Jeep poef of duikboot voor kinderkamer

vintage canvas jeep poefJeep poef in groot formaat voor de stoere jongenskamer. Vind je hem ook zo leuk? Helemaal gaaf als je hem zelf zou kunnen maken. Ik ben wel handig, maar dat is toch wel een enorme klus en dan moet je ook nog de sterke naaimachine hebben, die door de canvas kan naaien.
Bij deze grote jeeppoef zit zelfs een reserveband.

Kinderen kunnen er mee fantaseren en eindeloos spelen.
Fantasie is nodig om te kunnen leren en om te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit. Je kunt de wereld leren kennen door alles uit te proberen, maar dat kan gevaarlijk zijn. Dus kun je maar beter fantaseren en je omgeving laten uitleggen wat wel en niet kan en hoe je het beste kunt omgaan met bepaalde situaties.

Het formaat van de jeep poef is 110 x 70 x 45 cm en het materiaal is 100% vintage canvas, oude vintage tenten, met katoenen applicaties. Ieder artikel is uniek en heeft een specifieke, verweerde look!

Jeep poef e.a. kopen en bestellen