Gerelateerde artikelen

  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
  • Middeleeuwen in Amsterdam Middeleeuwen in Amsterdam
  • Chronisch slaaptekort bij moeders Chronisch slaaptekort bij moeders
  • Festival Ambacht in Beeld Festival Ambacht in Beeld
eropuit

Nachtclub Abe voor dertigers

abe nachtclub voor dertigersNachtclub Abe bevindt zich in het voormalige Wertheim en Gompetz bankgebouw, daterend uit 1871. Dit gebouw is omgetoverd tot een spectaculaire lounge en nachtclub. Het idee voor ABE club & lounge komt voort uit een behoefte die volgens de oprichters nog niet vervuld werd. Namelijk de wens van dertigers om een exclusieve avond te beleven in een sfeervolle club. Met ABE club & lounge heeft de Amstelstraat en het centrum van Amsterdam er een nieuwe uitgaansgelegenheid van internationale allure bij.

Nachtclub Abe en entertainment van hoog niveau

ABE bestaat uit een lounge en club gedeelte, welke samen ruimte bieden aan maximaal 350 personen. Terwijl de lounge met een Island bar uitermate geschikt is voor een heerlijk glas wijn om de avond te beginnen, waan je je in het clubgedeelte in een compleet andere wereld; één die je doet denken aan de betoverende feesten zoals je die alleen hebt ervaren in buitenlandse steden als Miami, New York of Barcelona.

nachtclub abe voor dertigers 1De programmering van ABE club & lounge is net als de ambiance: magisch, gezellig, veelzijdig en afgestemd op de doelgroep. In het loungegedeelte wordt voornamelijk gebruik gemaakt van vocale klanken. In de club wordt elk weekend een verrassend programma neergezet dat ondersteund wordt door nationale en internationale DJ’s en entertainment van hoog niveau.

Openingstijden
De club is geopend op:
Woensdag van 20:00-01:00 uur (alleen lounge)
Donderdag van 21:00-04:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 21:00-05.00 uur
Zondag van 18:00-01.00 uur

Toegangsprijs
Woensdag gratis
Donderdag en zondag €10,- p.p.
Vrijdag en zaterdag €20,- p.p.