Gerelateerde artikelen

  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Strokenrok of gipsy rok maken Strokenrok of gipsy rok maken
  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
moeders

Kinderkamer Lief betaalbaar en met kwaliteit inrichten

kinderkamer jongens betaalbaar inrichtenKinderkamer inrichten met betaalbare meubels en accessoires speciaal voor de kinderkamer ontwikkeld willen we allemaal.  De vrolijke dessins en frisse kleuren zijn afgewerkt met leuke details. Voor de meisjes betekent dit vooral veel strikjes, snoepjes en hartjes. Denk aan een dekbedovertrek, vloerkleed of een kussen. Voor de jongens zijn er stoere patronen zoals sterren en racevlaggen op bijvoorbeeld krukjes, hanglampen en fotolijstjes.

Kinderkamer inrichten met Lifestyle-merk Lief!

Lifestyle-merk Lief en woonwarenhuis Leen Bakker hebben samen een kwalitatieve en betaalbare collectie meubels en accessoires speciaal voor de kinderkamer ontwikkeld en is exclusief verkrijgbaar bij Leen Bakker.
De bedstee is de blikvanger in de Lief!-kinderkamer. Het bed is voorzien van een raampje bij het voeteneind. In de luikjes is voor de jongens een ster en voor de meisjes een hartje uitgezaagd. De deurtjes kunnen ook gesloten worden. De bedstee en de overige Lief!-meubelen uit het assortiment zijn in Nederland gemaakt.

Dus te koop bij alle Leen Bakker-vestigingen in Nederland en via de webshop. Neem een kijkje voor een babybed, dekbedset, fauteuil of een ander lief meubel. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op leenbakker.nl

kinderkamer meisjes betaalbaar inrichten