Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Wat doen we op schrikkeldag in een schrikkeljaar Wat doen we op schrikkeldag in een schrikkeljaar
  • Hoe geboorteslinger van vilt maken Hoe geboorteslinger van vilt maken
  • Taal van de waaier is meer dan verkoeling Taal van de waaier is meer dan verkoeling
  • Lampion maken voor Sint Maarten Lampion maken voor Sint Maarten
moeders

Geboortekaartjes Roodborstje de wereld in

Tweeling Geboortekaartjes Roodborstje is lief, lief en nog liever. Warme kleuren, innemende figuurtjes, fijne patroontjes. Maar ook: anders dan anderen, tikkie vintage, snufje retro. Op natuurlijk papier, natuurlijk. De getekende geboortekaartjes van Roodborstje zijn voor mensen die iets anders willen. Andere kleuren, andere figuren, maar wel kwaliteit!

Meisje geboortekaartjeVlieg de wereld in op een Roodborstje!

Wie de geboorte van een kindje wereldkundig wil maken kan kiezen uit een enorm aanbod aan geboortekaartjes. En toen kwam Roodborstje. Nog meer? Ja, nog meer. Maar wel anders.

Handgemaakte tekeningen
De geboortekaartjes van Roodborstje zijn met de hand getekend door Ellen van der Velden. Ellen is illustratrice en ging tijdens haar zwangerschappen als vanzelfsprekend aan de slag voor haar eigen kindjes. De ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes en andere bosfiguurtjes bleven komen. En nu zien de kaartjes van Roodborstje het levenslicht!

Jongen geboortekaartjeRoodborstje.eu
De prachtige kleurencombinaties en de innemende figuurtjes maken, eenmaal gedrukt op het stevige FSC Original Cotton papier, van de kaarten van Roodborstje iets bijzonders.  Op de website www.roodborstje.eu is de volledige collectie te bewonderen.  Zo vind je daar onder andere vintage geboortekaartjes en geboortekaartjes voor tweelingen. De (aanstaande) ouders kunnen gratis via mail of post een professioneel opgemaakte proefkaart laten toesturen, zodat na de geboorte alleen nog de definitieve gegevens doorgegeven hoeven te worden.

Patroon geboortekaartje