Gerelateerde artikelen

  • Hoe simpel en uniek schminken Hoe simpel en uniek schminken
  • Laptop personaliseren en pimpen Laptop personaliseren en pimpen
  • Unieke omslag voor agenda maken Unieke omslag voor agenda maken
  • Origineel tafelkleed met verrassing Origineel tafelkleed met verrassing
  • Beren voor speciale gelegenheden Beren voor speciale gelegenheden
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
eropuit

Uniek uit eten in architectonisch gebouw

Huis-de-WiersUniek uit eten in een heel smakelijk restaurant op een onverwachte plek.In Nieuwegein, vlak bij Utrecht, tussen een nieuwbouwwijk en een industrieterrein, heeft ooit een landhuis gestaan. Bovenop de oude kelders is een modern gebouw neergezet, wat al met enkele prijzen voor architectuur beloond is.
Het aanbod van de natuur is de inspiratie voor de keuken. Door te werken met dagverse en seizoensgebonden producten creëren zij gerechten waarin pure smaken en smaakcombinaties centraal staan. De ingrediënten worden geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers met dezelfde passie voor eten.

Uniek uit eten, doen!

In de sfeervolle kelders tref je heerlijk eten, deskundig personeel en een steeds wisselende kaart. Laat je verrassen, want dat is een ieder aan te raden. Misschien minder geschikt voor flinke eters, want met bescheiden porties en gezien de prijs is het uitstekend geschikt voor feestelijke etentjes. Het heet Huize de Wiers.