Gerelateerde artikelen

  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren
  • Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos
  • Hoe simpel en uniek schminken Hoe simpel en uniek schminken
  • Laptop personaliseren en pimpen Laptop personaliseren en pimpen
eropuit

Uniek uit eten in architectonisch gebouw

Huis-de-WiersUniek uit eten in een heel smakelijk restaurant op een onverwachte plek.In Nieuwegein, vlak bij Utrecht, tussen een nieuwbouwwijk en een industrieterrein, heeft ooit een landhuis gestaan. Bovenop de oude kelders is een modern gebouw neergezet, wat al met enkele prijzen voor architectuur beloond is.
Het aanbod van de natuur is de inspiratie voor de keuken. Door te werken met dagverse en seizoensgebonden producten creëren zij gerechten waarin pure smaken en smaakcombinaties centraal staan. De ingrediënten worden geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers met dezelfde passie voor eten.

Uniek uit eten, doen!

In de sfeervolle kelders tref je heerlijk eten, deskundig personeel en een steeds wisselende kaart. Laat je verrassen, want dat is een ieder aan te raden. Misschien minder geschikt voor flinke eters, want met bescheiden porties en gezien de prijs is het uitstekend geschikt voor feestelijke etentjes. Het heet Huize de Wiers.