Gerelateerde artikelen

  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Tips bij aanschaf van een bank Tips bij aanschaf van een bank
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon
eropuit

Koffie to go in KeepCup hersluitbare koffiebeker

KeepCup herbruikbare drinkbeker koffie to go 1Koffie to go niet in een wegwerpbeker, maar in een herbruikbare koffiebeker, die past onder bijna alle espressomachines. Dus nu drink jij jouw koffie met nog meer liefde voor het milieu. Voordat de werkdag begint of voor on the road nog even een koffie to-go pakken: jij en vele andere koffieliefhebbers doen het dagelijks.

Koffie to go in KeepCup is goed voor milieu

KeepCup herbruikbare drinkbeker koffie to goGa maar eens na hoeveel wegwerpbekers dat dagelijks zijn. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het wereldwijde afvalprobleem – op een leuke en gemakkelijke manier – drink dan je koffie voortaan uit de KeepCup. Het is ’s werelds eerste barista standaard, herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines past.

De verschillende KeepCup hersluitbare koffiebekers zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf, verschillende espressobars, cadeau- en designwinkels. Naast de samengestelde collecties is het mogelijk een KeepCup samen te stellen in de op dat moment ‘standaard’ beschikbare kleuren.
Dit kan op keepcup.com/keepcup-store/design-your-own