Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Pannenlap jurkje gratis haakpatroon Pannenlap jurkje gratis haakpatroon
  • Patroon multiculturele poppen zelf maken Patroon multiculturele poppen zelf maken
  • Borduren op plastic stramien en canvas Borduren op plastic stramien en canvas
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren

Patronen van beroemde jurken

patronen beroemde jurkenPatronen van beroemde jurken om zelf te maken. Was je regelmatig op zoek naar deze patronen? Van de witte halterjurk van Marilyn Monroe tot het zwarte jurkje van Audrey Hepburn. Jurken gedragen door beroemde sterren uit de 20e eeuw van 1930 tot 1980. De diva’s zijn: Bette Davis (glamour jaren dertig), Rita Hayworth (schoudervullingen), Marilyn Monroe (halterjurk), Jackie Kennedy (A-lijn), een chique jurkje van Audrey Hepburn, de minirok van Twiggy, Diana Ross (disco), Farrah Fawcett (wikkeljurk), Stevie Nicks (gipsy look), Madonna (korset/lijfje).
Stuk voor stuk mooie modellen en met deze patronen niet moeilijk om zelf te maken. Met duidelijke werkbeschrijvingen en mooie foto’s  van de oorspronkelijke jurken. Met de tien grote patroonbladen en kan je je kledingkast aanvullen met stijlvolle jurkjes in de kleur en stof die jij prettig en mooi vindt.

Patronen beroemde jurken

Het boek ‘Droomjurken’ gaat vergezeld van een stevige kartonnen envelop met tien grote patroonbladen, en alle jurken zijn er in twee variaties, die met behulp van één patroon en in alle gangbare kledingmaten gemaakt kunnen worden.
Het boek bestellen, klik hier.