Gerelateerde artikelen

  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
eropuit

Vijftig tinten wit in fotomuseum Rotterdam

zwart wit in fotomuseumVijftig tinten wit in fotografie, kunst, design, mode en film in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Een prachtige tentoonstelling tot en met 5 januari 2014. Wit telt natuurlijk veel meer tinten dan 50. Het is een goeddoordacht uitgangspunt voor een tentoonstelling, want ieder kunstwerk begint met een wit vlak, niets.
Je leert anders kijken naar de traditionele zwart/wit foto.

Vijftig tinten wit in fotomuseum Rotterdam

Wit staat voor een nieuw begin, een onbeschreven blad. Deze kleur vormt het uitgangspunt voor een veelzijdige tentoonstelling waarin het publiek in aanraking komt met verschillende betekenissen van wit.
De tentoonstelling WIT is onderdeel van het meerjarenprogramma ZWART/WIT. Nu grenzen tussen kunstdisciplines steeds meer vervagen, kijkt het Nederlands Fotomuseum met WIT verder dan het eigen medium en plaatst ontwikkelingen binnen de hedendaagse fotografie in een bredere creatieve context. Kijk voor meer informatie op www.zwartwit.nu.

Lees meer bij nederlandsfotomuseum.nl/nl/tentoonstellingen