Gerelateerde artikelen

  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Gootspoken in eigen dakgoot Gootspoken in eigen dakgoot
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
  • Bijzondere tuinen in Nederland Bijzondere tuinen in Nederland
  • Vlinders bekijken en wandelen Vlinders bekijken en wandelen
eropuit

Wandelen van station naar station

wandelen van station naar stationWandelen is een ontspannen hobby. Zeker als je geen haast hebt en gewoon de tijd neemt. Het zonder druk en spanning lopen voorkomt hartaandoeningen, bevordert het prestatievermogen en het uithoudingsvermogen, versterkt de spieren en het weefsel, wandelen stimuleert de bloedsomloop, helpt om gewicht en lijn te controleren en een dieet vol te houden en neemt spanningen en angsten weg en helpt om stress de baas te worden. Lees meer bij wandel-abc.nl/gezond

Wandeltochten wandelen

Kennen jullie de wandeltochten van station naar station van de ANWB en/of van LAW (Lange Afstand Wandelpad), verspreid over heel Nederland. Onderweg van station naar station ziet u de mooiste stukjes Nederland.
Voor meer informatie surf je naar