Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Brievendoos maken van schoenendoos Brievendoos maken van schoenendoos
  • Bermboeket op tafel met wilde bloemen Bermboeket op tafel met wilde bloemen
  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans

Figuurtjes maken van afval

figuurtjes maken van afvalFiguurtjes maken van afval dat overal om ons heen te vinden is.  Hoe gaan wij om met ons afval? Gooien we het zomaar op straat, in de natuur, in de afvalbak of kan je er meer mee? Trashii Cans zijn gemaakt van afvalmateriaal en worden overal op straat waar afval rondslingert neergezet. Ze hebben allemaal een klein afvalbakje bij zich. Ze zetten je aan het denken, maar zorgen ook voor een glimlach.

Figuurtjes maken van afval

Je maakt bijvoorbeeld een Trashii Can met een plastic tasje, twee plastic dopjes en dichtbinders van vuilniszakken. Ze houden een klein prullenbakje vast. Misschien werkt het aanstekelijk om zelf aan de slag te gaan. Want het is ook een project. Heb je zelf een Trashii Can gemaakt of heb je er een gevonden en opnieuw geplaatst, dan kan je dat melden! Mail een berichtje en een foto naar: TrashiiCan1@gmail.com
Vergeet niet bij je figuurtje de website van Trashii Can te noemen en te schrijven, zodat degene die hem oppakt informatie over dit project kan vinden.
Wil je een Trashii Can maken, maar je weet niet hoe, bekijk de werkuitleg bij trashiican.wordpress.com