Gerelateerde artikelen

  • Piratendiploma om piratenfeest te organiseren Piratendiploma om piratenfeest te organiseren
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Originele nieuwjaarskaart zelf maken Originele nieuwjaarskaart zelf maken
  • Recept snoephuisje, heksenhuisje maken Recept snoephuisje, heksenhuisje maken
  • Oud en Nieuw spetterend vieren Oud en Nieuw spetterend vieren
moeders

Halloween feest organiseren met de kinderen

halloween feest organiserenHalloween feest is een typisch Amerikaans feest. Ieder jaar op 31 oktober gaan ze in Amerika met z’n allen lekker griezelen. Nederlanders kennen nauwelijks het “griezelfeest” en daarom doen sommigen gewoon lekker mee met het Amerikaanse Halloween. Misschien is voor de kinderen een griezelfeestje weer eens wat anders.

Halloween is een perfect thema om mee te knutselen of om te gebruiken als thema voor een kinderpartijtje. Bij Vanharte.nl tref je dan ook veel leuke tips aan.

Halloween feestje

Het allerleukste is, wanneer je in een kinderrijke buurt woont, met zijn allen afspreken om een echte ‘trick-or-treat’ (een plagerijtje uithalen of iets lekkers (meestal snoep) krijgen) te organiseren. Iedereen versiert zijn huis. De kinderen gaan verkleed langs de deuren en de ouders en andere bewoners staan (verkleed en wel) klaar met (gezond) snoep. Vooraf is er natuurlijk een buurtmiddag waarop de versieringen voor de hele buurt worden gemaakt. Pompoenen mogen hierbij niet ontbreken.