Gerelateerde artikelen

 • Recept snelle gezonde soep Recept snelle gezonde soep
 • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
 • Gordijnen op een simpele manier ophangen Gordijnen op een simpele manier ophangen
 • Afbinden van stof en verven met textielverf Afbinden van stof en verven met textielverf
 • Breipatroon kussenhoes en omtrek Breipatroon kussenhoes en omtrek
 • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
eropuit

Populaire bedrijfsuitjes vaak teleurstellend

populaire bedrijfsuitjesPopulaire bedrijfsuitjes zorgen er voor dat er op kantoor bijna nergens anders meer over gesproken wordt. Even het werk naast je neerleggen en erop uit met je collega’s. De ideeën over een passend uitje zijn echter bij iedereen anders.

 • Sandra wil graag een high tea houden
 • Mark wil het liefst gaan bowlen en steengrillen.

Geen wonder dat het ideale bedrijfsuitje dus niet bestaat! Iedereen verheugt zich op een andere invulling van het dagje weg. Gelukkig zijn er wel uitjes die vrijwel altijd in de smaak vallen. Drie ervan heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

 1. Vaak wordt er gekozen voor het maken van een wandeling door een prachtig natuurgebied. Zo krijgt iedereen de gelegenheid elkaar te leren kennen en even lekker uit te waaien. Afgesloten kan worden met een warme kop chocolademelk.
 2. Een eeuwenoude succesformule is natuurlijk het houden van een barbecue. Gegarandeerd gezellig en zeer goed voor de teambuilding.
 3. Tot slot is een enorm feest geven nog steeds zeer populair. Grote bedrijven huren vaak een complete feestzaal af.  Wat is er nou ook leuker dan een dansje wagen met die ene aantrekkelijke collega of proosten met je lichtelijk aangeschoten chef? 
 4. Voor meer manieren om zakenrelaties te verrassen, kijk je bij www.cow.nl