Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
moeders

Laarzen en jassen en elegant wapenen tegen de winter

BRON: media-cache-ak0.pinimg.com
BRON: media-cache-ak0.pinimg.com

Laarzen en jassen om je op een elegante manier te wapenen tegen de winter. Het wordt weer kouder en ook de winkels zijn weer ingericht met de wintercollecties. De winter is voor een liefhebster van mode soms een gruwel en soms een opluchting.

  1. Een gruwel omdat je in de winter wordt geconfronteerd met het spaarzame modebewustzijn van veel van onze landgenoten. Als grauwe trollen, gehuld in vreselijke combinaties bewegen zij zich door de herfstige straten.
  2. Maar aan de andere kant kun je in de winter ook echt iets aantrekken, weer eens laten zien wat je allemaal in de kast hebt. Twee opvallende trends zien we deze winter: ultrahoge laarzen en oversized jassen.

Laarzen en jassen

Laarzen zijn natuurlijk je beste vriendinnen tijdens een koude winter. Maar nu hebben modehuizen als Céline en Chanel het wel erg bont gemaakt, en vele trendvolgers met hen. Ultrahoge laarzen tot ver over de knie, nauwsluitend op de dijen. Ze passen natuurlijk niet bij iedereen, maar zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig? Uiteraard zit er een prijskaartje aan vast: je kan voor zo’n paar laarzen ook met het hele gezin op vakantie gaan. Maar ja, laarzen. Als je moest kiezen, wat zou jij doen. Die laarzen of ……… ? Misschien kunnen deze Zalando kortingscodes de pijn iets verlichten.

Oversized jassen
Om te voorkomen dat er allerlei vreemde deuken en bobbels in je silhouet verschijnen als je in de krakende vriestrui niet zonder een dikke trui kunt, zijn er ook dit seizoen weer oversized jassen. Trek deze alleen aan als het echt koud is, want anders krijg je het tegenovergestelde effect: een jas die als een zak om je lijf hangt. Je hebt ze in alle soorten en maten (check Vouchercloud voor kortingen) en eerlijk gezegd zijn veel van die jassen niet om aan te zien maar als je even doorzoekt zitten er hele leuke bij.