Gerelateerde artikelen

 • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
 • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
 • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
 • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
 • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
 • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
moeders

Muurkaarten om kinderen te inspireren

wereldkaarten en muurkaarten die kinderen inspireren 1Muurkaarten met afbeeldingen die kinderen inspireren. Nieuw in Nederland zijn de ‘Children Inspire Design’ ecovriendelijke wereldkaarten en andere muurkaarten. De vintage look grijpt terug naar vervlogen tijden en staan in elk interieur.

Muurkaarten om kinderen te inspireren

 • Kinderen leren de topografie op hun duimpje met de wereldkaarten, o.a. doordat ze met de 16 bijgeleverde stickers zelf de door hen bezochte landen of toekomstige droombestemmingen kunnen aangeven.
 • De My Roots wereldkaarten zijn landkaarten waarop kinderen hun ‘roots’ kunnen vastleggen. Ook bij adoptie, emigratie of opa’s & oma’s die in een ander land wonen is deze kaart ideaal.
 • De Global Compassion is een bijzondere kaart waarmee kinderen alle werelddelen leren kennen met de bijbehorende dieren en volkeren. Zo leren zij al op jonge leeftijd dat respect voor de wereld en al zijn inwoners belangrijk is.
 • muurkaarten die kinderen inspirerenOp de Nature Alphabet kaarten staat op elke kaart een dier of een ander natuurelement afgebeeld met de naam eronder (in het Engels). De retro kunstwerken doen denken aan de kaarten die vroeger in de klas hingen.
 • De Old School 1 2 3 nummerkaarten, waarmee kinderen kunnen leren tellen zijn leuk aan een lijn met wasknijpers!
 • En dan zijn er nog de grappige Good Manners kaarten met teksten zoals ‘Say Please and Thank You’, ‘Clean your Room’ en ‘Love your Family’ die in een setje van 8 kaarten komen. Gezellig in de keuken of op de kinderkamer.

De muurkaarten zijn allemaal gemaakt van gerecyclede (papier)materialen, milieuvriendelijke inkten en biologisch afbreekbare verpakkingen. De webshop Grasonderjevoeten.nl ontdekte de Amerikaanse ontwerpster Rebecca Peragine en haalde deze muurkaarten naar Nederland.