Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
moeders

Regenlaarsjes zelf beschilderen

regenlaarsjes zelf beschilderenRegenlaarsjes om te hopen dat het nog maar even lekker blijft regenen. De paintable boots zijn laarzen die keer op keer opnieuw beschilderd kunnen worden. De verf is te verwijderen met de meegeleverde magische doekjes. Zo geef je ieder seizoen je laarzen weer een nieuwe look of geef je ze door aan je broertje of zusje. Van rose naar blauwe laarzen, van ridder naar prinses, alles is mogelijk.
Regenlaarsjes bestellen bij fashionbootz.nl/kinderen/beschilderbare-regenlaarzen

Regenlaarsje en informatie

regenlaarsjes zelf beschilderen 1De laarzen en verf zijn ontwikkeld en getest in Israel. De laarzen zijn wit en voorzien van een transparante coating. Met de speciale verf kun je de laarzen beschilderen. De verf is stofdroog in circa 30 minuten en water- en nagenoeg krasvast na circa 24 uur. Hierna kan de verf alleen nog worden verwijderd door de speciale magical wipes. De laarsjes worden geleverd in een sfeervolle verpakking met de speciale verf, kwasten, magical wipes, gebruiksaanwijzing en verfpaletje. Met de set kun je circa 5 keer de laarzen opnieuw beschilderen. Losse verf en doekjes zijn ook leverbaar.
Let op:  per twee maten: Mt 25/26 – Mt 27/28 – Mt 29/30 – Mt 31/32 – Mt 33/34 – Mt 35/36 – Mt 37/38 – Mt 39/40