Gerelateerde artikelen

  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Gootspoken in eigen dakgoot Gootspoken in eigen dakgoot
  • Espresso onderweg maken Espresso onderweg maken
  • Natuurwandeling en kwekerij bezoeken Natuurwandeling en kwekerij bezoeken
eropuit

Fiets opladen en onderweg problemen met de fiets

app smartphoneFiets opladen bij oplaadpunten onderweg of heb je onderweg problemen, dan wil je graag razendsnel weten waar je jouw elektrische bike aan de stekker kunt leggen of weten waar de dichtstbijzijnde rijwielhersteller is.

Fiets opladen voor recreatieve fietser

Ben jij een recreatieve fietser? Dan is deze app ideaal voor jou. Je hebt altijd alle handige rijwiel adressen, oplaadpunten en horecagelegenheden bij de hand, ook om even lekker uit te rusten tijdens een tocht.
Je vindt in de app nu ook honderden routes door heel Nederland op basis van het bekende knooppuntennetwerk. Selecteer een route in de app en je kunt meteen van start. Je kunt de route volgen vanaf jouw telefoon door een gemakkelijk te volgen knooppuntenweergave.
fietsen 123 appMet de 123-app ga je geïnformeerd op weg. Want door deze app te gebruiken op je smartphone met gps-functie kan je alles direct vinden.
Ga naar fietsen-123-app