Gerelateerde artikelen

  • Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Vitrinekastje kinderkamer knutselen Vitrinekastje kinderkamer knutselen
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Velg van fiets recyclen tot kroonluchter of lamp Velg van fiets recyclen tot kroonluchter of lamp

Kamer inrichten met hulp van een roomplanner

roomplannerKamer inrichten met hulp van een roomplanner is dé oplossing als je binnenkort van plan om iets in je huis te gaan verbouwen. Bij VTwonen hebben ze een online roomplanner. Daarop geef je de maten van een kamer aan en kan je er alles in zetten wat je in het echt ook wilt gaan plaatsen. Je bekijkt dus of alles past. Je kan er uren mee bezig zijn, dus je bent gewaarschuwd, het kan verslavend werken.

Kamer inrichten met hulp van een roomplanner

  • Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp   van je nieuwe inrichting. Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of  badkamer vervolgens in de juiste verhouding op het computerscherm te staan.  Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan dus helemaal geen kwaad! Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper!
  • Als je een nieuwe woning gaat betrekken of als je juist je huidige woning opnieuw wilt inrichten, is het erg prettig als je van te voren weet of het wel gaat bevallen. WonenWonen.nl biedt u een drietal programma’s waarmee u 2- en 3D kunt inrichten en/of ontwerpen. – See more at: wonenwonen.nl/wonen/roomplanners