Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
moeders

Kleinkids.nl is actieve opa oma website

opa en sabinaActieve opa oma website is Kleinkids.nl met volop leuke dingen om met de kleinkinderen doen. Steeds meer grootouders passen regelmatig op de kleinkinderen. Ze vinden dit vooral leuk om te doen. Het verstevigt de band met de kleinkinderen, maar ook de relatie met de eigen kinderen wordt daardoor hechter. Vaders die vroeger weinig tijd hadden, halen nu de schade als opa in. En oma’s houden nou eenmaal van verwennen.

Kleinkids.nl voor actieve opa oma

website voor opa en oma kleinkids.nl

Er is nu een website speciaal voor actieve grootouders en kleinkinderen: www.Kleinkids.nl met als motto: ‘samen leuke dingen doen’. Op Kleinkids.nl worden grootouders geholpen bij het bedenken van diverse activiteiten die zij met hun kleinkinderen kunnen doen. Op de website is volop inspiratie te vinden over binnen- en buitenspelen, uitjes, spelletjes, speelgoed, lezen, knutselen en verhalen van grootouders zelf. Kleinkids houdt van avontuur en de natuur. Lekker naar buiten, creativiteit prikkelen en leren door zelf te ervaren.