Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
moeders

Kinderkamer meubels speels en kleurrijk

kinderkamer meubels multifunctioneelKinderkamer meubels die speels en kleurrijk zijn en waar een kind vrolijk van wordt. Een bedstee, kledingkast en speelgoedkist zijn meubelstukken in zes opvallende kleuren, met een warme ondertoon en verouderde look. Het merk KnuZi liet zich inspireren door de gekleurde huisjes aan de handelskade in Curaçao.
KnuZi is verkrijgbaar bij Knuss.nl

Kinderkamer meubels om te slapen én te spelen

Voor kinderen is niet alleen slapen maar ook spelen heel belangrijk. Knuzi combineerde dit in een multifunctionele bedstee. Het is namelijk niet alleen een bed maar ook een poppenkast met gordijntjes en winkeltje met toonbank, een deelbare deur, bel en vlag. Het heeft zelfs een bureautje en onderin is plaats voor een tweede matras. Met een stapel kussens wordt de benedenruimte een fijne relaxplek of extra slaapplaats; met een tafeltje, stoeltjes en speelgoed juist weer een speelplek. Knuzi is veelzijdig en uitdagend.

Vernieuwende kast met prent
kinderkamer meubels kastPassend bij het bed zijn er een kledingkast en ruime speelgoedkist op wielen, die tevens als tafeltje of nachtkastje kan dienen. Het bijzondere aan de kledingkast is de verwisselbare prent op de deur. Om lekker af te wisselen komt de kast met twee standaardprenten naar keuze. Maar ook een eigen afbeelding zoals een foto of geboortekaartje kan het ontwerpbureau van KnuZi bewerken tot passende prent voor op de kastdeur. Het maakt van de kast een heel persoonlijk meubelstuk.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding