Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
moeders

Baby peuter kleuter kussens en stoeltjes

tripptrapp stoeltje en kussentjes en meer Baby peuter kleuter in huis, dan weet je hoe relaxt het is als je goede accessoires in huis hebt waar ze heerlijke op kunnen liggen en ravotten. Van aankleedkussen tot zit, lig, speel en lounge stoel/kussen. Nieuw zijn de peuterstoeltjes met print en Tripp Trapp kussentjes.

Kleine kinderen stoer, cool en handig

baby peuter kleuter kussens en stoeltjesDe producten zijn gemaakt van (glad) tafelzeil voor baby en kind. De tripp trapp kussentjes zijn gemaakt van Olefin stof. Deze ultrasterke stof is kleurecht en waterafstotend. Hierdoor zijn de kussentjes zelfs  ideaal om bijvoorbeeld buiten te gebruiken. Het tripp trapp setje bestaat uit twee kussentjes, een voor het zitgedeelte en een voor de rug. De kussentjes, gevuld met zacht 400 gram vlies, zijn heerlijk comfortabel voor onze kids. De stof glijdt niet waardoor ze goed blijven zitten.
En ideaal, de kussentjes kunnen zo de wasmachine in!

De tripp trapp kussentjes zijn te bestellen bij kidzimpulz.nl in verschillende kleuren (wit, antraciet, taupe, limegroen, oceaanblauw en rood) en passen dus perfect in ieder interieur.