Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
hobby

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift

winterpastel kaarten
winterpastel kaarten

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift en een nieuwe collectie kerstkaarten. Nu de decembermaand dichterbij komt zie je steeds meer winkels en straten versierd met Sinterklaas en Kerstdecoraties. Niet gek is het dan ook dat winkels en bedrijven druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen. Greetz is ook druk bezig geweest en heeft dan ook haar nieuwe collectie kerstkaarten compleet. De kerstkaarten trends voor 2013 zijn: knallend neon, romantisch pastel en modern rustiek.  Bijzondere kaarten waar de beste designers van Nederland maanden mee aan de slag zijn geweest.

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift

Ook leuk is de mogelijkheid om zelf digitaal kerstkaarten te maken en te beschrijven met je eigen handschrift.  Dit is een nieuwe mogelijkheid als je de kaarten via je iPad verstuurt.  Hiermee kan je je kerstkaart nog meer personaliseren zodat iedereen verrast zal zijn als ze de kerstkaart in de brievenbus vinden.

neon kaarten
neon kaarten
natuurlijk modern
natuurlijk modern