Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
moeders

Bobbi viert Sinterklaas met schoenzet kalender

Bobbi viert Sinterklaas is een heerlijk voorlees boekje en voor de kinderen zijn er sprekende illustraties. Het beertje weet dat het bijna 5 december is en hij vraagt zich af of Sinterklaas wel komt.
En neemt Sinterklaas wel genoeg cadeautjes mee?

Bobbi het beertje mag bij de intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet een stukje meerijden op het paard. ’s Avonds zingt hij een liedje bij de haard en zet hij zijn laars, met een wortel voor het paard. ’s Ochtends liggen er twee cadeautjes, voor olifantje Ollie en voor beertje. Beertje kan haast niet wachten tot het pakjesavond is…….

Bobbi viert Sinterklaas

In Bobbi viert Sinterklaas beleeft beertje Bobbi allerlei herkenbare spannende avonturen rondom het Sinterklaasfeest. Van de aankomst van de boot met Sint en zijn pieten tot het zingen bij de openhaard.

bobbi viert sinterklaas schoenzetkalenderExtra leuk bij het boek is een prachtige schoenzetkalender. Zo kun je thuis precies zien wanneer je je schoen mag zetten en wanneer het pakjesavond is!

Bobbi viert Sinterklaas bestellen (Deze versie van Bobbi viert sinterklaas is de grotere versie van het originele boek.)