Gerelateerde artikelen

  • Oude lampenkap nieuwe look geven Oude lampenkap nieuwe look geven
  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
moeders

Bobbi viert Sinterklaas met schoenzet kalender

Bobbi viert Sinterklaas is een heerlijk voorlees boekje en voor de kinderen zijn er sprekende illustraties. Het beertje weet dat het bijna 5 december is en hij vraagt zich af of Sinterklaas wel komt.
En neemt Sinterklaas wel genoeg cadeautjes mee?

Bobbi het beertje mag bij de intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet een stukje meerijden op het paard. ’s Avonds zingt hij een liedje bij de haard en zet hij zijn laars, met een wortel voor het paard. ’s Ochtends liggen er twee cadeautjes, voor olifantje Ollie en voor beertje. Beertje kan haast niet wachten tot het pakjesavond is…….

Bobbi viert Sinterklaas

In Bobbi viert Sinterklaas beleeft beertje Bobbi allerlei herkenbare spannende avonturen rondom het Sinterklaasfeest. Van de aankomst van de boot met Sint en zijn pieten tot het zingen bij de openhaard.

bobbi viert sinterklaas schoenzetkalenderExtra leuk bij het boek is een prachtige schoenzetkalender. Zo kun je thuis precies zien wanneer je je schoen mag zetten en wanneer het pakjesavond is!

Bobbi viert Sinterklaas bestellen (Deze versie van Bobbi viert sinterklaas is de grotere versie van het originele boek.)