Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Mini taartje breien en/of haken met patroon Mini taartje breien en/of haken met patroon
  • Gum schoonmaken doe je zo Gum schoonmaken doe je zo
hobby

Basispatronen en recycletips baby kleertjes

basispatronen voor baby kleertjes en recycle tipsBasispatronen om voor je baby de allereerste, piepkleine kleertjes te maken. Je hebt er alleen een paar kleine lapjes, geduld en een vrij uurtje voor nodig. Naast de simpele basispatronen ook veel verrassende recycletips.
Boekje “Baby&Co, voor de luie naaister” bestellen.

Basispatronen en recycletips

Hele broekpakken, poncho’s, truien, mutsen, wanten, sjaals en overgooiers kun je uit lichtsuffige maar heerlijk zachte truien en T-shirts knippen. En je te heet gewassen en dus vervilte wollen lievelingstrui blijkt ideaal materiaal voor schoentjes, slofjes of wantjes. Vriendelijk voor milieu en portemonnee.
Behalve een totale babygarderobe – van pasgeborenen (maat 50) tot 2-jarigen (maat 86) – compleet met bad- en reiscape, maak je met Baby & co in een handomdraai vrolijke slabben, speelkleden en een slaapzak van soepel katoen voor warme zomernachten.