Gerelateerde artikelen

  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
  • Afbinden van stof en verven met textielverf Afbinden van stof en verven met textielverf
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Patroon persoonlijke ovenwant naaien Patroon persoonlijke ovenwant naaien
  • Servet motief plakken op stof Servet motief plakken op stof
hobby

Basispatronen en recycletips baby kleertjes

basispatronen voor baby kleertjes en recycle tipsBasispatronen om voor je baby de allereerste, piepkleine kleertjes te maken. Je hebt er alleen een paar kleine lapjes, geduld en een vrij uurtje voor nodig. Naast de simpele basispatronen ook veel verrassende recycletips.
Boekje “Baby&Co, voor de luie naaister” bestellen.

Basispatronen en recycletips

Hele broekpakken, poncho’s, truien, mutsen, wanten, sjaals en overgooiers kun je uit lichtsuffige maar heerlijk zachte truien en T-shirts knippen. En je te heet gewassen en dus vervilte wollen lievelingstrui blijkt ideaal materiaal voor schoentjes, slofjes of wantjes. Vriendelijk voor milieu en portemonnee.
Behalve een totale babygarderobe – van pasgeborenen (maat 50) tot 2-jarigen (maat 86) – compleet met bad- en reiscape, maak je met Baby & co in een handomdraai vrolijke slabben, speelkleden en een slaapzak van soepel katoen voor warme zomernachten.