Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Clutch voor op de fiets

clutch voor op de fietsClutch is een feestelijk en elegant tasje en wordt ook wel kaboutertasje genoemd. Het is een mini accessoire die vrouwen vooral in de zomer gebruiken. Veel gaat er niet in… alleen het allernoodzakelijkste.

Clutch voor op de fiets

Deze clutch is niet voor onder je arm maar voor aan je zadel. Dit handige mini-tasje van New Looxs is ideaal voor je mobiel, sleutels en andere belangrijke spullen. Het retro design verwijst naar de zadeltasjes van toen en past perfect bij de fiets-trend van nu. Je bevestigt de fiets clutch met twee lederen riempjes stevig aan je zadel vast en is gemaakt van waterafstotend canvas.
De New Looxs Mondi fiets clutch is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Brown, Blue en Cool Grey voor een adviesprijs van €17,95 bij de betere fietsenspeciaalzaak en bij hollandbikeshop.com/zadel-fietstas

YouTube voorvertoningsafbeelding