Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Clutch voor op de fiets

clutch voor op de fietsClutch is een feestelijk en elegant tasje en wordt ook wel kaboutertasje genoemd. Het is een mini accessoire die vrouwen vooral in de zomer gebruiken. Veel gaat er niet in… alleen het allernoodzakelijkste.

Clutch voor op de fiets

Deze clutch is niet voor onder je arm maar voor aan je zadel. Dit handige mini-tasje van New Looxs is ideaal voor je mobiel, sleutels en andere belangrijke spullen. Het retro design verwijst naar de zadeltasjes van toen en past perfect bij de fiets-trend van nu. Je bevestigt de fiets clutch met twee lederen riempjes stevig aan je zadel vast en is gemaakt van waterafstotend canvas.
De New Looxs Mondi fiets clutch is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Brown, Blue en Cool Grey voor een adviesprijs van €17,95 bij de betere fietsenspeciaalzaak en bij hollandbikeshop.com/zadel-fietstas

YouTube voorvertoningsafbeelding