Gerelateerde artikelen

  • Polswarmer of handwarmer breien of haken Polswarmer of handwarmer breien of haken
  • Wat is jute en wat kan ermee Wat is jute en wat kan ermee
  • Decoratie sfeer Halloween knutselen Decoratie sfeer Halloween knutselen
  • Borduren op plastic stramien en canvas Borduren op plastic stramien en canvas
  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
hobby

Leren naaien met stap voor stap uitleg

naaitechniekenLeren naaien willen sommige mensen al een tijdje, maar de stap naar een cursus ontbreekt vaak door tijd, geen oppas of welke reden dan ook. Met stap voor stap duidelijke uitleg over handsteken, machinesteken, decoratieve steken, sluitingen en afwerkingen, kan je van begin af aan de juiste techniek onder de knie krijgen. Je wil informatie over hoe je je basisnaaigerei opbouwt, over stoffen en patronen uitleg van alle basistechnieken en waarvoor die worden gebruikt, zoals zomen, zakken, halslijnen en mouwen,

Leren naaien met stap voor stap uitleg

Wil je leren naaien, dan is het Mini handboek naaitechnieken een absolute must. Dit handzame boekje behandelt stap voor stap wat jij wil leren. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd met veel detailfoto’s voor die essentiële ondersteuning.
Veel naaiplezier gewenst !!
Leuk om cadeau de te geven of gewoon om zelf kopen en aan de slag gaan.
“Mini handboek naaitechnieken” bestellen.

naaitechnieken leren naaiennaaitechnieken leren naaien 1