Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Piratendiploma om piratenfeest te organiseren Piratendiploma om piratenfeest te organiseren
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
moeders

IJslollies eenvoudig en snel zelf maken

ijslollies snel eenvoudig zelf makenIJslollies eenvoudig en snel zelf maken en nog lekker ook. Je giet je favoriete sap, fruit of yoghurt in de ijsmallen en binnen 10 minuten heb je de heerlijkste ijslolly’s. Gestreepte, met figuurtjes en verschillende smaken ijslolly’s, met fruit, snoep of noten; het kan allemaal met de Zoku Quick Pop Maker.

IJslollies eenvoudig en snel zelf maken

Hoe werkt het? Je bewaart de Zoku Quick Pop 24 uur voor gebruik in de vriezer. Vervolgens plaats je de stokjes in het apparaat en schenk je de vloeistof (van limonade, sap, fruit en/of yoghurt) in de houders. Wacht enkele minuten en haal de ijsjes er met behulp van de bijgeleverde Super Tool uit. Het resultaat? Een heerlijke verfrissing op een zomerse dag!

ijslollies snel eenvoudig zelf maken 1De Zoku Quick Pop Duo voor twee en de Zoku Quick Pop voor drie ijsjes is ontworpen om in iedere vriezer te passen. Met deze uitvoering maak je tot wel 6 (of 9) ijsjes in één keer, voordat het apparaat weer terug de vriezer in gaat.

TIP : Er is ook een receptenboekje.